Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Boek nu je DJ voor 2021, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » 17 Sounds » HET IS DECEMBER: ONZE TROUWMAAND!

HET IS DECEMBER: ONZE TROUWMAAND!

HET IS DECEMBER: ONZE TROUWMAAND!

Op zoek naar een Bruiloft DJ?

Check onze demo's!

Het komt nu wel heel erg dichtbij! ?

Ik had het van de week eigenlijk helemaal niet door. Zo druk was het mijn hoofd. Nog helemaal in de wolken van ons vrijgezellenfeestje. Wat een liefde en gezelligheid. Als dat een voorbode is voor de bruiloft, dan gaan wij 1000% de mooiste dag van ons leven tegemoet met onze familie en vrienden! Maar ineens zag ik het dus op de kalender, 1 december. Holy moly… wij gaan déze maand trouwen! ?

Singalita's Trouwblog

Alvast mijn excuses voor iedereen in mijn omgeving, maar op dit moment draait echt alles om de bruiloft! ? Hoeveel ik ook probeer om nog andere gespreksonderwerpen te zoeken… die heb ik op dit moment gewoon niet. Ik leef en adem “wedding”. Bij alles wat ik doe en denk, houd ik rekening met ‘de dag’. Nog even een potje crosslopen? Dacht het niet! Gaat het te ver? Zou het niet weten. Herkennen andere bruidjes zich hierin? Tips zijn van harte welkom!

Voor de lol heb ik een avondje wedding-bloopers gekeken. Op de één of andere manier toch geruststellend. In de zin van ‘het kan altijd erger’. Ik kan er nu gelukkig nog om lachen 🙂 Kijk even mee naar de Ultimate Wedding Fails 2015!

Met nog amper 2,5 week te gaan is er voor de bruid een hoop te doen. Proef make up, proef haar, je haar laten kleuren, nagels laten groeien, gezichtsmaskers, afvallen, sporten… en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles waarvan je de hele tijd gedacht hebt van: “Oh, dat kan later nog wel”, heeft zich opgestapeld tot één grote “dit moet je nu toch echt even regelen”-hoop. Wat zou ik nu graag even de bruidegom willen zijn. Een week of twee weken van tevoren naar de kapper. Punt, klaar! En natuurlijk wel de hele tijd al mijn ‘gezeur’ aanhoren. ? Maar geen stress. Geen spanning. Alles komt goed. Het wordt prachtig. Ik heb er zó veel zin in! WIJ hebben er zo veel zin in. Het wachten heeft nu ook wel lang genoeg geduurd. ?

Singalita's Trouwblog

We merken dat iedereen om ons heen er ook veel zin in heeft. Nieuwe kleding hangt in de kast en kapsels uitgeprobeerd. Onderling vervoer regelen (want tja, die open bar he ?) en lekker speculeren over de kleding van het bruidspaar en onze openingsdans. Het wachten wordt snel beloond. We tellen af. De volgende blog komt één dag voor de bruiloft. Hoe zal ik er dan aan toe zijn?! ?

Met feestelijke groet,

Singalita

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

Call Now Button
More in 17 Sounds, Blog, Blogs door bruidjes, Bruiloft, Inspiratie
17 Sounds in de media | 17 Sounds
17 Sounds in de media #1

Volop aandacht! Wat een verassing was het op vrijdag 20 november j.l. toen het team van de Dutch Wedding Awards...

Close