Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Boek nu je DJ voor 2021, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » blog » Lisette’s trouw blog #01

Lisette’s trouw blog #01

Lisette’s trouw blog #01

Verliefd!

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je plots denkt “ik wil trouwen”! Het lijkt me geweldig. De dag van je leven, samen met iemand van wie je ongelofelijk veel houdt om vervolgens samen oud en grijs te worden. Je ziet vaak dat van bruiloften, nieuwe bruiloften komen. Er hangt een bepaald gevoel in de lucht waar je kriebels van krijgt. Je wordt nog meer verliefd! En begint vrijwel direct over je eigen bruiloft te fantaseren!

Lisette-trouw-blog-1

Fotocredits: BruidBeeld.nl

Wie ben ik?

Ik ben Lisette, en ik ga jullie vertellen wat mijn kijk op trouwen en bruiloften is. Vragen die ik hiermee beantwoord zijn onder andere; Waarom zou je toch in vredesnaam 250 mensen uitnodigen, terwijl misschien 40 mensen op een bruiloft ook wel genoeg is? Wil jij een betere en grotere bruiloft dan je beste vriend/vriendin? Er zijn zoveel dingen te vertellen over een droombruiloft. Het is ongelofelijk wat je allemaal op internet kan vinden en wat voor een ‘frutsels’ je er allemaal zelf omheen kan verzinnen. Frutsels hier & daar, kaarsjes, ballonnen en bloemen noem het allemaal maar op. Maar waar ga je eigenlijk mee beginnen? Is dat de locatie, de jurk, het trouwpak, de datum, gasten… Help!

Het belangrijkste aan een prachtige bruiloft zijn natuurlijk de bruid en bruidegom.  Ik had zelf al op jonge leeftijd een beeld van hoe mijn bruiloft eruit zou moeten zien. Maar nu ik ouder ben, denk ik overal anders over. Je stelt andere prioriteiten en hecht meer waarde aan andere zaken. Toch blijft de essentie gelijk; het gaat erom dat dit de mooiste dag van je leven wordt!

Lisette-trouw-blog-3

Fotocredits: Bruidbeeld.nl

Hoe wordt het de mooiste dag van je leven? En ben je ook in staat om dit uit handen te geven? Dat vond ik persoonlijk erg lastig. Zo was ik bijvoorbeeld op mijn eigen bruiloft onderweg naar onze trouwlocatie. Op de achterbank van de Mercedes zat ik, met in mijn linkerhand het bruidsboeket en in mijn rechterhand mijn telefoon. Die stomme telefoon tegenwoordig. Mijn ceremoniemeester zou me nog steeds wat aan kunnen doen. Tip 1; Neem die in ieder geval niet mee.  Dat ik gewoon de hele dag op mijn tenen loop en niets uit handen kan geven is een eigenschap van mij. Ik maak me de hele dag druk om van alles, terwijl dat nou juist iets is wat je op je bruiloft niet zou moeten doen! Probeer te genieten van alles wat er gebeurt, ook al gaat het misschien niet precies zoals je zelf verwacht had, de dag vliegt namelijk voorbij!

Lisette-trouw-blog-2

Fotocredits: BruidBeeld.nl

Wekelijke blog

Ik ga de zoektocht aan en heb al veel mooie dingen voor bij zien komen. Ik ga jullie meenemen in deze reis op zoek naar allemaal leuke ideeën voor de perfecte bruiloft. In deze blogs zal ik vooral vertellen over mijn eigen ervaringen. Vanuit verschillende oogpunten wel te verstaan. Enerzijds ben ik zelf getrouwd en zal ik vertellen over mijn eigen bruiloft. Anderzijds ben ik werkzaam op een prachtige trouwlocatie en zal ik de ervaringen die ik hier opdoe delen. Geluk, liefde……We zullen het zien. De komende tijd ontvang je elke week een update van mij waarin ik jullie voorzie van zoveel mogelijk tips op het trouwgebied!

Tot volgende week!

X Lisette

  • Bekijk ook andere berichten op ons trouw blog 
  • Of nieuwsgierig geworden wat wij doen? Bekijk snel ons filmpje: bruiloft dj 
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

Call Now Button
More in Blog, Blogs door bruidjes, Bruiloft, Inspiratie, Tips & Tricks
Diner dansant | 17 Sounds
De Italiaanse Bruiloft

Trouwen in Italië Onlangs kregen wij onze eerste aanvraag voor een bruiloft in Italië. Uiteraard zijn we direct en vol enthousiasme begonnen...

Close