Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Boek nu je DJ voor 2021, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » blog » Lisette’s trouwblog #02

Lisette’s trouwblog #02

Lisette’s trouwblog #02

Keuzes 

Voor de dag daar is moet je keuzes maken, hoe je alles op je grote dag wilt. Er zijn veel mensen die je willen helpen, en een menig zullen geven. Maar uit ervaring zeg ik 1 ding, dat je moet doen waar je zelf voor 1000 procent achter staat. Mensen kunnen je dingen aanpraten waar je zelf achteraf spijt van kan gaan krijgen. Ik noem bijvoorbeeld de trouwjurk. Je kunt een horde vriendinnen of familie meenemen. Maar ik heb het met de persoon gedaan die het dichts bij mij staat, en mij het aller beste kent. Mijn lieve moeder kent me door en door, en weet precies wat ik wil. Dus dan is haar mening uiteindelijk het aller eerlijkst en het belangrijkste voor mij.

Lisettes-trouwblog-1

Mijn droomjurk

Ik was in de showroom om te kijken naar ” mijn droomjurk” . Ik had al meerdere voorbeelden bij mij. Op een bruidsbeurs dacht ik mijn droomjurk te hebben gezien. Toen die de kleedkamer binnen kwam, begon ik helemaal te stralen. Ik dacht echt dat dit hem was. Toen ik de jurk eenmaal aan had voelde ik me werkelijk net een rolmops. Verschrikkelijk, wat lelijk. Ik voelde me teleurgesteld en dacht wat moet ik nu! Gelukkig was mijn moeder daar, met een alternatief die ik op de hanger echt verschrikkelijk vond. Het moment dat ik daar toen met die jurk uit de paskamer kwam vergeet ik mijn hele leven nooit meer. Die blik in mijn moeder haar blauwe ogen. Zij keek mij aan, ik haar. De tranen rolde over onze wangen. Het gevoel wat je dan in je buik voelt is gewoon onbeschrijfelijk. Dit was de keuze, de juiste keuze. De jurk die ik aan moest op deze dag. Het gevoel dat je dan samen met je moeder deelt, is gewoon bijzonder. Iemand op wie je kan vertrouwen, dat is belangrijk. Zo kun je zien dat je moeder je goed kent. Want ik had hem zelf nooit uit het rek gepakt. Het beeld werd voor mijn helemaal compleet gemaakt, toen ook de sluier en schoenen werden toegevoegd. Wat voel je je op dat moment ongelofelijk bijzonder. Echt een prinses. Die emoties die je dan voelt zijn, gewoon fantastisch. Je voelt je zo’n klein meisje die zich mag verkleden voor de verjaardag van de juf op school. Je kunt zo veel opzoeken op het internet, en zoveel mogelijk TLC SAY YES TO THE DRESS kijken, maar uit eindelijk is de keuze voor mijn jurk totaal het tegenovergestelde wat ik ooit had verwacht.

Lisettes-trouwblog-1

Ik noem nog een keuze zoals, moet ik mee het trouwpak uitzoeken. Tuurlijk, je wilt toch weten hoe je toekomstige man er uit ziet. Ik vind bijvoorbeeld een licht trouwpak voor een man niet echt mooi. Niet dat hij dat ooit zal uitzoeken, want daar had ik hem al wel vanaf gepraat. Mannen letten op andere dingen dan vrouwen. En ik wist zelf hoe ik er uit zag, dus wie kan beter het plaatje compleet maken dan ik zelf. Een mooi Italiaans pak, wat mooi smal weg valt. Alleen bij het weer horen van die dingen, smelt ik al weg. Je wilt toch als vrouw lekker kunnen mee beslissen. Zodat je voor je gasten op die dag een gezamenlijk mooi plaatje bent. En een verassing voor veel mensen, hoe leuk is dat.

Lisettes-trouwblog-3

Wat ik vandaag wil meegeven, is doe waar jij volledig achter staat. En maak keuze waar je zelf blij van wordt. Neem een ander zijn of haar mening wel mee, maar het tenslotte je eigen dag! Mensen hebben altijd een menig of weten bepaalde dingen altijd beter. Maar 1 iemand weet het altijd beter en dat ben je zelf.

Tot volgende week,

x Lisette

  • Lees snel meer artikelen van Lisette en 17 Sounds op het Trouwblog 
  • Vond jij het een goed artikel? Beloon Lisette met een like op de facebookpagina!

 

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

Call Now Button
More in Blog, Blogs door bruidjes
trouwblog lisette | 17 Sounds
Lisette’s trouw blog #01

Verliefd! Heb jij ook wel eens het gevoel dat je plots denkt "ik wil trouwen"! Het lijkt me geweldig. De...

Close