Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Boek nu je DJ voor 2021, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » 17 Sounds » Singalita’s Trouwblog #1

Singalita’s Trouwblog #1

Singalita’s Trouwblog #1

Benieuwd naar een week van 17 Sounds?

Check ons weekoverzicht!

Love never felt so good

Daar zat ik dan, verstijfd met m’n handen voor mijn mond. Vol ongeloof. Ik zeg: “Je maakt toch geen grapje.. ?!” Jawel, dat was mijn eerste reactie op ‘het aanzoek’! Niet helemaal het antwoord wat hij had verwacht, denk ik. Net zoals dat ik totaal geen aanzoek had verwacht. “Ja, natuurlijk!” kwam er in snikkende tranen achteraan. Love never felt so good!

We hadden lang gespaard en konden in de zomer van 2014 op droomreis naar Thailand. Een rondreis met de nadruk op flora en fauna. Want mijn verloofde Ruud, is een echte ‘reptielenman’. Al vanaf zijn 11e zijn slangen (en aanverwanten) zijn grote passie. De meeste dames krijgen er nu vast kriebels van, ik vind het juist wel spannend en tijdens onze eerste ontmoeting was dat ook wat me zo aan hem fascineerde. Als ik toen eens wist wat ik in huis haalde … 😉

Onze rondreis was geweldig. Veel herinneringen en souvenirs mee naar huis én we hadden voor mijn verjaardag alvast een mooie ring uitgezocht. Maar ik mocht ‘m pas dragen op mijn verjaardag. Klinkt plausibel, toch? We zijn door de jungle getrokken, hebben slangen gevangen en vele avonturen later belandden we op onze laatste avond in een luxe hotel in Bangkok. Ruud ging kijken of het druk was op het dakterras, dan zouden we nog een laatste drankje doen. Het was namelijk niet alleen onze laatste avond, we hadden ook een jubileum te vieren!

U Sukhumvit Bangkok

Wat ik niet wist, was dat Ruud veel eerder al plannen had gesmeed met het hotel. Hij nam me mee naar het dakterras en daar werd ik verrast met een tafel voor twee, omgeven door een zee van kaarsjes. Prachtig uitzicht over Bangkok by night. Wat ontzettend lief dat hij dit geregeld heeft voor ons jubileum dacht ik nog. We proosten met champagne. Op onze vakantie, op ons jubileum. Op ons. Tot mijn grote verbazing gaat hij ineens naast mij op één knie en klapt een ringendoosje open… de ring die we samen hadden uitgekozen. Een aanzoek?! Wat een geniale man. En wat een geweldig einde van onze vakantie. 21 juli 2014… wij zijn verloofd en gaan trouwen!!

— Volg ons de komende weken op weg naar onze unieke winterbruiloft op 18 december 2015. Lees alles over leuke (en geld besparende!) DIY’s, de rol van onze hondjes tijdens ‘de dag’ en nog veel meer tips & tricks waarmee wij (en ook jij) de bruiloft nét die persoonlijke touch geven!

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

Call Now Button
More in 17 Sounds, Blog, Blogs door bruidjes, Bruiloft, Inspiratie, Tips & Tricks
Trouw dj inhuren | 17 Sounds
17 Sounds Weekoverzicht #18 ??

Een weekend om nooit te vergeten! Wat een super leuke en indrukwekkende week hebben wij achter de rug. Afgelopen week...

Close