Wij maken gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies. Door de tracking cookies te accepteren, word je herkend. Zo kunnen we onze website afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en kunnen we je relevante informatie en advertenties laten zien, binnen en buiten onze website. Klik op ‘Ik ga akkoord’ als je hiermee akkoord gaat. Je kunt je instellingen altijd inzien en laten wijzigen. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik ga akkoord

Boek nu je DJ voor 2021, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » blog » “Thinking Out Loud” Trouwblog #6

“Thinking Out Loud” Trouwblog #6

“Thinking Out Loud” Trouwblog #6

De laatste loodjes

Nog maar 5 nachten alleen slapen en dan mag ik elke nacht tegen de liefde van mijn leven aankruipen. Want aanstaande vrijdag is het al zover. Aanstaande vrijdag is het 24 april 2015; de dag dat we gaan trouwen. We hebben er 9 maanden naar toegewerkt en geklust. En nu is het echt bijna zo ver. De weersverwachting staat al online en is goed!   Het laatste weekend bij mijn ouders is al bijna ten einde. We kunnen onze bruiloft bijna ‘aanraken’. Wat heb ik er zin in!

trouwblog

Veel mensen die ik spreek wensen me een fijne dag en de meesten vragen me of ik al zenuwachtig ben. Ik vind dat een beetje een rare vraag. Ik zou vragen of je er klaar voor bent of zin aan hebt. Zenuwen moet je niet te veel benoemen, die zijn al erg genoeg, helemaal omdat je ze vaak niet kunt onderdrukken. Gelukkig ben ik niet echt zenuwachtig, ik ben vooral ongeduldig, het mag van mij nu wel gebeuren! Ik heb wel kriebels en er moet deze week nog best het een en ander geregeld worden maar naar de mooiste dag van je leven moet je met heel veel plezier toeleven.

Dat ben ik aan het doen! De belangrijkste zaken zijn geregeld en veel zaken kun je het beste op het laatste moment doen. We hebben het huis zo goed als klaar dus ook in de nacht van 24 op 25 april hebben we een plek om te slapen (dat is wel een prettig idee). Maandag en dinsdagochtend moet ik nog werken en dan ga ik me voorbereiden op die ene vrijdag die al 9 maanden met hoofdletters in mijn agenda staat en de laatste puntjes regelen.

trouwblog

Kriebels!

Vorig weekend was m’n vrijgezellendag, vanaf dat moment kwam het besef dat de bruiloft dichtbij was, toen kwamen er voor het eerst ook de kriebels. En nu is het al binnen een week. Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk en ik laat het allemaal maar een beetje over me heen komen. Als ik deze week mijn nagels laat doen, als we de laatste dansles hebben, als we het laatste rondje langs de locaties doen en als we met z’n allen de laatste puntjes op de i van de versieringen zetten dan kom ik vast wel in de ‘weddingstemming’ (wat dit ook maar mag zijn)!

Het wordt onze dag, en ik weet zeker dat we gaan genieten, wat er ook gebeurd. Links en rechts hoor je al een beetje de verhalen van iedereen die druk is met onze bruiloft, die verassingen aan het regelen zijn. Iedereen die (op hun eigen manier) toeleeft naar 24.04.2015. Super leuk om te horen en heel fijn dat anderen net zo’n zin hebben in onze bruiloft als wij.

Ik kan echt niet wachten!

Ik beloof jullie na vrijdag in, in ieder geval nog 1 blog te laten weten hoe de bruiloft was!

Tot dan.

x Carine

  • Op zoek naar meer inspiratie? Lees onze blog!
  • Carine maakt gebruik van ons als bruiloft DJ.
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

Call Now Button
More in Blog, Blogs door bruidjes, Inspiratie, Tips & Tricks
Trouwblog | 17 Sounds
“Thinking out Loud” Trouwblog #5

De ongelooflijke organisatie van de bruiloft Afgelopen donderdag was ik bij de kapper. Ik moest 'eventjes' langskomen om mijn haarstuk...

Close