Boek nu je DJ voor 2018, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » Kennismaken met 17 Sounds

Kennismaken met 17 Sounds

Kennismaken met 17 Sounds

Waarom een kennismakingsgesprek?

Lees het direct!

Zijn jullie nieuwsgierig hoe onze shows eruit zien en wat onze werkwijze is? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! Tijdens dit gesprek worden al jullie wensen en voorkeuren besproken. Wij zullen samen met jullie alle mogelijkheden langslopen die 17Sounds kan bieden. Tevens vinden er ook geregeld demomiddagen- of avonden plaats. Tijdens een demomiddag- of avond kunnen jullie kennis maken met onze DJ shows, de werkwijze en kennismaken met de DJ’s.

Wat is een kennismakingsgesprek?

Voor een kennismakingsgesprek maken wij graag een afspraak met jullie zodat we in alle rust jullie avond kunnen bespreken.  Onder het genot van een kopje koffie of glaasje fris bespreken we jullie wensen en proberen vervolgens met onze mogelijkheden tot een zo goed mogelijke match te komen! Elke vraag mag gesteld worden, wij zorgen voor een antwoord! Wij zullen samen met jullie de avond doornemen zodat we niks missen en onze show zo goed mogelijk op jullie kunnen aanpassen. De verschillende DJ’s show en alle extra mogelijkheden laten wij zien zodat jullie een zo compleet mogelijk beeld krijgen van wat 17Sounds jullie kan bieden.

Wat is een demodag?

Een demodag zal enkele keren per jaar plaatsvinden. Data hiervoor worden gepubliceerd op de site. Tijden een demodag kunnen jullie zonder afspraak binnenlopen. Jullie zien direct de verschillende DJ shows die we aanbieden. Ook zijn op sommige demo’s onze artiesten aanwezig, zoals de dj met saxofonist. Zo kunnen jullie zelf bepalen of dit geschikt is voor jullie feest. Vervolgens gaan jullie vrijblijvend met ons in gesprek. Wij vragen wat jullie wensen (denk aan muziekwensen etc.) zijn en hoe jullie het verloop van de avond voor je zien. Hierbij delen wij onze ervaringen, geven wij tips en leggen we de eerste hand aan een succesvolle samenwerking (ook met de evt. ceremoniemeesters). Uiteraard gaan jullie naar huis met een voorstel en heldere all-inclusive prijzen. Wanneer jullie thuis komen hopen we de notulen al verstuurd te hebben!

NIEUW: Beleef een show vooraf met Virtual Reality

Om jullie de unieke ervaring vooraf te laten beleven, hebben jullie bij ons de mogelijkheid om de show nu vooraf met virtual reality te bekijken. Zo beleven jullie echte 17 Sounds DJ Show, gewoon tijdens een kennismakingsgesprek, demo of afspraak! Vraag direct een kennismakingsgesprek aan.

Sfeerimpressie demo

In het kort

 • Informeel een vrijblijvend gesprek
 • Bekijk onze shows
 • Ontvang tips
 • Ga naar huis met een helder voorstel
 • Bekijk alle info gelijk op mijn.17sounds.nl

Nog niet overtuigd?

Laat je overtuigen door eerdere bruidsparen en lees onze beoordelingen op klantenvertellen.nl door op onderstaande widget te klikken.

Eerstvolgende demodag

Op donderdagavond 5 april organiseren wij een demo-avond van 19:00 uur tot 21:00 uur. Ontmoet onze DJ’s, bekijk onze unieke DJ shows en ontdek wat 17 Sounds jullie kan bieden. Locatie: Lucky the Feel Good Provider, Rijssen. Meld je aan voor deze avond door een mail te sturen naar [email protected]

Eerstvolgende kennismakingsdagen

Onderstaande data zijn uitsluitend beschikbaar op afspraak! 

 • Zaterdag 24 maart – Lucky The Feel Good Provider, Rijssen – van 10:00 u tot 14:00 u 
 • Dinsdagavond 27 maart – Van der Valk Hotel,  Hengelo – van 19:30 u tot 21:30 u 
 • Donderdagavond 12 april – Postillion Hotel, Deventer – van 19:00 u tot 21:00 u 
 • Zaterdag 28 april – Van der Valk Hotel, Apeldoorn – van 13:30 u tot 16:30 u 
 • Komen deze data jullie niet goed uit? Dan plannen we gewoon een gesprek buiten deze opties om! 

Willen jullie je inschrijven voor een kennismakinggesprek? Neem dan direct contact met ons op en geef een voorkeurstijd op. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons wat de mogelijkheden zijn.

Plan kennismakingsgesprek

Impressie

  Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

  Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

  ×