Boek nu je DJ voor 2018, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » Juwelier de Tijd

Juwelier de Tijd

Juwelier de Tijd

Custom made trouwringen

Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwringen voor jullie dag? Neem dan eens een kijkje bij onze partner: Juwelier de Tijd in Doetinchem. Zij hebben een speciale trouwringstudio waar jullie ontzettend veel inspiratie op kunnen doen en waar een zeer groot aanbod is. Stel rechtstreeks de vragen aan de goudsmit, beslis mee in het ontwerp en neem een kijkje in de keuken hoe jullie ringen gemaakt worden. Alle ringen van Juwelier de Tijd zijn bovendien gemaakt van maatschappelijk verantwoord goud en diamanten. Eerlijke ringen, voor (goud)eerlijke prijzen!

Winactie Juwelier de Tijd

Naast het feit dat juwelier de tijd het grootste aanbod trouwringen heeft in oost-Nederland, is er nog een goede reden om even een kijkje te nemen. Op dit moment verloot juwelier de tijd namelijk een DJ show van ons ter waarde van € 599,- bij aankoop van een set trouwringen. Zo kun je dus wel een hele goede deal maken!

Verder advies

Voor verder advies verwijzen we je graag door naar Juwelier de Tijd. Joël Rothuis staat jullie graat te woord met zijn team in de speurtocht naar de meest bijzondere trouwringen.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×

 
Lees vorig bericht:
HET IS DECEMBER: ONZE TROUWMAAND!

Het komt nu wel heel erg dichtbij! ? Ik had het van de week eigenlijk helemaal niet door. Zo druk...

Sluiten