Boek nu je DJ voor 2018, bekijk onze kennismakingsdagen

Home » Zakelijk

Zakelijk

Zakelijk

DJ voor uw zakelijke gelegenheid

Bent u op zoek naar een DJ voor een zakelijke gelegenheid of zoekt u entertainment hiervoor? Dan zit u goed. Wij bieden exclusieve DJ shows aan waarbij alles om jullie bedrijf staat. We denken graag met u mee voor een goede invulling van de muziek of van het entertainment op de gelegenheid en delen graag onze eerdere ervaringen hiermee. Daarnaast worden onze shows compleet afgestemd op uw bedrijf. Zo hebben we de mogelijkheid de show in jullie bedrijfskleuren aan te bieden en het bedrijfslogo op ons DJ meubel te projecteren. Waarom kiezen voor ons?

  • Representatieve en vlotte allround DJ’s
  • Op maat gemaakte DJ Shows
  • Heldere all-in prijs
  • Vele extra’s zoals een DJ met saxofonist
  • Gratis kennismakingsgesprek

Geen zorgen

Wij nemen voor u de complete muzikale zorg uit handen. Kom goed voor de dag voor uw zakelijke relaties of bouw samen met uw personeel/team een fantastisch feest. Wij bieden diverse oplossingen van een DJ in combinatie met live-artiest, zodat u ook echt eens wat anders boekt dan anderen deden.

Laat uzelf overtuigen

Laat je overtuigen door eerdere zakelijke klanten en lees onze beoordelingen op klantenvertellen.nl door op onderstaande widget te klikken. Velen gingen u al voor, waaronder: KPN, Heineken, de Rijksuniversiteit Groningen en televisieprogramma EenVandaag.

Impressie

Zakelijke diensten

Hieronder kunt u onze zakelijke diensten bekijken. Wanneer u op de dienst klikt, kunt u hier meer over lezen.

Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×